Lasten razvoj

Tehnološke rešitve

Poleg zastopstva tujih blagovnih znamk, svojo zgodbo gradimo tudi z lastnim razvojem in domačo proizvodnjo. Pri svojem delu stremimo k najboljši kakovosti končnega izdelka in skrbno izbiramo materiale ter dobavitelje vseh sestavnih delov.

Produkti našega razvoja so namenjeni različnim panogam, največ pozornosti pa namenjamo področju zaščite in reševanja ter industrijskim obratom.

Razvijamo več različnih končnih izdelkov in smo licencirani Motorolini razvijalci aplikacij. V kolikor je potrebno, se z veseljem in zavzeto lotimo izziva pri iskanju in načrtovanju razvoja novega izdelka ali storitve z namenom zadovoljitve specifičnih potreb naših cenjenih strank.

Dispečerski sistem DISSNA Naglič

Naše proizvodne rešitve odlikuje dolga življenjska doba, manj kot 1% reklamacij, najkvalitetnejši materiali in dosegljiva cena.

Med naše najbolj prodajane izdelke spadajo vmesniki za prenos podatkov med računalniki in radijskimi postajami Motorola (tudi preko Etherneta), dispečerski sistem DISSNA, komunikacijski kovčki, napajalniki radijskih postaj,
oddvojena delovna mesta in DCC pretvorniki.

Prvi v Sloveniji smo uspeli narediti moderen dispečerski sistem, ki je trenutno v uporabi v Dispečerskem centru zdravstva v Mariboru in v Ljubljani, na LPP-ju, v Luki Koper, v PGD Trbovlje mesto in PGD Postojna.

Ne delujemo samo na domačih tleh, temveč se trudimo biti prepoznavni tudi na globalnem trgu. Zelo smo ponosni na to, da so naši proizvodi zanimivi tudi poslovnim partnerjem iz tujine.

Tri četrtine proizvodov in storitev prodamo na domačem trgu. Naši največji poslovni partnerji v Sloveniji so LPP, Klinični center- Reševalna postaja Ljubljana, Dispečerski Center Zdravstva Ljubljana in Maribor, Luka Koper d.d., Ministrstvo za obrambo, Petrol d.d., Gasilske zveze in društva ter podjetja, ki se ukvarjajo z avtomatizacijo in daljinskim nadzorom.

Izvažamo v države Evropske Unije in v države tretjega sveta (Bosna in Hercegovina, Srbija, Avstralija, Brazilija, Egipt, JAR, Turčija, Filipini, Nova Zelandija, Maršalovi otoki).

DC-DC pretvornik (24 V-12 V)

    Naši proizvodi

1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi