Komunikacijski kovček z radijskimi postajami

Kataloška številka: KKRP

Komunikacijski kovček z radijskimi postajami vsebuje celotno opremo za samostojno delovanje komunikacijskih naprav. Potrebujemo jih tam, kjer konfiguracija terena onemogoča nemoteno komunikacijo preko že obstoječih repetitorjev.

Komunikacijski kovček opremimo po vaših željah oziroma potrebah, pri tem pa vam svetujemo pri izbiri kosov opreme. Pomembno je, da izberemo čim lažjo opremo – zaradi dostave na težko dosegljive terene.

Radi se pogovorimo o kakršnokoli rešitvi, ki jo potrebujete na terenu, vam prisluhnemo, svetujemo in naredimo končni izdelek, na katerega bomo oboji ponosni.

Ob prevzemu opreme predstavimo delovanje naprav in dodamo navodila za uporabo radijskih postaj Motorola in ostale opreme (po potrebi).

Na spodnji fotografijah vidite primer komunikacijskega kovčka z možnostjo spravila dvajsetih ročnih radijskih postaj Motorola SL1600 in štirih grupnih polnilcev za polnjenje več radijskih postaj Motorola SL1600 naenkrat. Ta komplet uporablja produkcijska hiša, ki svoje delo opravlja na terenu. Svojega dela brez uporabe radijskih postaj si ekipe, ki svoje delo opravljajo pretežno na terenu, ne predstavljajo več. Kvalitetna komunikacija med sodelavci omogoča večjo produktivnost in hitreje opravljeno delo.

Drugi zanimiv primer je komunikacijski kovček z dvema radijskima postajama Motorola DM4600E in štirimi ročnimi radijskimi postajami Motorola DP4801E.

Novost pri tem kompletu je bila priklop mikrofona in dve PTT tipki z LED indikatorjem. Oddajanje sporočil je na ta način lažje in hitrejše kot z vsakokratnim rokovanjem z ročnim mikrofonom, ki je povezan z vgrajeno radijsko postajo. Tudi mikrofon je, tako kot ročne radijske postaje Motorola, varno pospravljen v po meri izrezani peni.
Napajanje je možno z 12 V ali 230 V, napajalni kabel je priložen.
V komunikacijske kovčke vgrajujemo fiksne in prenosne/ ročne radijske postaje izključno znamke Motorola Solutions.

Kot uradni opremljevalec/ sponzor slovenske biatlonske reprezentance, smo jim stari aluminijasti kovček zamenjali za PELI komunikacijski kovček z vso potrebno opremo za brezskrbno komunikacijo na terenu.

Izvedba aluminijastega ali plastičnega PELI kovčka je mogoča s/ z:

  • samostojnim napajalnikom radijskih postaj NP13B,
  • zunanjim napajanjem na 230 V ali/in 12 V, z vso pripadajočo opremo po dogovoru,
  • lastnim napajanjem na vgrajen akumulator,
  • radijskimi postajami Motorola – mobilnimi/ fiksnimi in prenosnimi,
  • repetitorjem,
  • računalnikom in ekranom na dotik,
  • antenami s pripadajočimi konektorji in kabli,
  • slušalkami in zunanjimi mikrofoni s pripadajočimi konektorji in kabli,