Storitve

Celovite radio-komunikacijske rešitve za končnega uporabnika

Zastopamo vodilno in najmočnejšo svetovno blagovno znamko na področju radijskih komunikacij, Motorola Solutions. Motorola je vodilni proizvajalec mobilnih ali fiksnih in ročnih radijskih postaj ter mikrovalovnih naprav na svetu. Nudimo vam svetovanje, uvoz, nakup, programiranje, vzdrževanje, montažo in servis radijskih postaj Motorola.

Radijski sistem Motorola in naprave so najbolj pomembni tam, kjer je komunikacija zelo pomembna (službe nujne medicinske pomoči – reševalne postaje, gasilske intervencije, Policija, službe varovanja objektov in prireditev …).

Imamo posluh, zato svetujemo pred vsakim nakupom, saj je naš cilj zadovoljiti pričakovanja naše stranke. V kolikor gre za večji sistem, naredimo projekt, se poglobimo v njegovo razsežnost in najdemo ustrezno sistemsko rešitev.

S poslovnim partnerjem naredimo projekt za pridobitev radijskega dovoljenja in vam pomagamo pri postopku pridobivanja frekvence s strani AKOS. Prikažemo tudi realno pokritost sistema na terenu in finančno opredelimo celotno rešitev.

Nudimo tudi montažo celotnega sistema – od polaganja koaksialnega kabla, montaže antene in radijske postaje, morebitnih strežnikov …

Ob primopredaji vas tudi podučimo o pravilni uporabi radijskih postaj, saj le pravilna uporaba skupaj s kvalitetno opremo omogoča zanesljivo in učinkovito komunikacijsko rešitev za vas.

Motorola in Slovenia
Motorolini razvijalci aplikacij
Dispečerski sistem DISSNA Naglič

Svetovanje in usposabljanje za uporabo radijskih postaj Motorola

Ste v dvomih, kako pravilno uporabljati radijsko postajo?

Pravilna uporaba radijske postaje Motorola pripomore k učinkoviti in zanesljivi komunikaciji. Usposobimo vas za pravilno uporabo radijske postaje, naučimo vas, kako se pravilno polnijo baterije oziroma akumulatorji in kako lahko sami skrbite za nemoteno delovanje svojega sistema. Lahko se dogovorimo tudi za pomoč in upravljanje vašega sistema na daljavo.

Nudimo brezplačen nasvet ali pomoč za pravilno uporabo radijske postaje.

DP4400E DP4401E

Izposoja radijskih postaj in repetitorjev Motorola Solutions

Organizirate večji dogodek in potrebujete hitro in zanesljivo komunikacijo svoje ekipe, pa nimate potrebne opreme?

Pri nas lahko najamete radijsko opremo in uživate v nemotenem delu ob manjših stroških!

V najem nudimo tako repetitor kot radijske postaje.

Prodaja, vzdrževanje, programiranje in servis radijskih postaj in ostale opreme znamke Motorola Solutions

Smo Motorolini platinasti partnerji, kar je najvišja stopnja zavezanosti s tako veliko korporacijo, kot je Motorola.

V Sloveniji vam nudimo nakup popolnoma nove opreme Motorola. Radijska postaja Motorola, kupljena pri nas, je razlog, da vam jo tudi brezplačno sprogramiramo, sicer je cena odvisna od kompleksnosti programiranja. V kolikor radijska postaja Motorola to omogoča, lahko postajo programiramo tudi na daljavo.

Ker samo zagotavljanje komunikacijskih rešitev ne zadosti vsem potrebam, je potrebno tudi vzdrževanje in servisiranje radijskih postaj ter sistemov, v katere so le-te povezane. Napake v delovanju se lahko preprečijo s pravilno uporabo radijskih postaj in z rednimi preventivnimi pregledi. Preventivni pregled radijskih postaj oziroma celotnega sistema omogoča odpravo napak, ki bi lahko bile krivec za resne probleme.

Servis radijska postaja Motorola; Elektronika Naglič d.o.o. je specializirano na področju profesionalnih radijskih komunikacij. Zavedamo se, da vsaka težava v telekomunikacijskem omrežju in v zvezi z napravami povzroča nemalo težav pri vašem delu, in posledično lahko sprejmete nagle in napačne odločitve ter s tem ustvarite povezane dodatne, nepotrebne stroške. Nudimo servisiranje in meritve s sodobno opremljenim servisnim prostorom in opremo. Izvajamo meritve antenskih sistemov in prilagajanje le-teh, da je delovanje optimalno. Da je delo opravljeno hitro in kvalitetno, skrbita naš lastni servis in pogodbeno montažno podjetje. Servis radijske postaje Motorola je dejavnost, ki jo z veseljem opravimo, medtem ko pri nas spijete kavico.

Odgovorni smo za vzdrževanje in servisiranje več radijskih postaj in veliko sistemov, ki so razporejeni na področju Slovenije, tudi na težko dostopnih terenih. Nudimo šest-mesečno garancijo na vsa servisna popravila, ki jih opravi naše podjetje. Odlikujeta nas hitra odzivnost in kakovosten servis.

Motorola v Sloveniji

Prodaja, vzdrževanje, programiranje in servis pozivnikov Swissphone

Naše podjetje vam ponuja celovit izbor izdelkov Swissphone. Na voljo so vam novi pozivniki oziroma pagerji in vsi dodatki, ki spadajo zraven. Vse dodatke za vaš pager (zaščitna usnjena torbica, zaščitna veriga, nova zaponka za pas …) lahko dobite tudi v naši spletni trgovini. Pozivnike vam ob nakupu sprogramiramo brezplačno, vi nam morate le sporočiti RIC kode. Lahko pa RIC kode na pristojnem RECO uredimo tudi mi.

Trenutno najboljši pager na trgu je model s.QUAD, ki je na voljo v izvedbi ATEX, X35 (poveljniški s 64 RIC-i) in X15. Modeli s.QUAD so najpriljubljenejši in resnično izredno občutljivi ter glasni. Poleg tega pa so tudi čudovitega, modernega izgleda in vodoodporni.

s.QUAD ATEX

Prodaja letalskih radijskih postaj Yaesu

Podjetje Yaesu je leta 1959 ustanovil japonski radioamater Sako Hasegawa v tokijski soseski Yaesu. Yaesu je japonska blagovna znamka in je sinonim za radijske postaje vrhunske kakovosti.

Pri nas nudimo ročne letalske radijske postaje znamke Yaesu, ki jih poleg kvalitete odlikuje tudi zelo dostopna cena.

Yaesu Slovenija

Prodaja nosilcev RAM Mounts za elektronske naprave

V Sloveniji zastopamo blagovno znamko RAM Mounts. RAM Mounts je vodilno svetovno podjetje, ki proizvaja nosilce elektronskih naprav (mobilnih telefonov, tablic, računalnikov, prenosnikov, fotoaparatov, GPS naprav …). Vsi deli so izdelani izključno v ZDA in imajo doživljenjsko garancijo (izjema so gumijasti deli in razni polnilniki naprav).

Nosilci RAM Mounts so izdelani iz kompozitih materialov, kar pomeni, da so izredno močni in vzdržljivi.

RAM Moutns Slovenija
1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi