Zastopstva

Motorola Solutions

Motorola Solutions je vodilna znamka telekomunikacijskih naprav na svetu. Radijska postaja te blagovne znamke je sinonim za profesionalnost in kakovost širom celega sveta. Naše podjetje vam ponuja nove Motoroline radijske postaje ter vse potrebne dodatke in opremo, ki si jo želite. Delamo vrhunsko, za najboljše, z najboljšimi. Zato, da “dela”, ko so razmere nepredvidljive. Komunikacija kjerkoli, kadarkoli.

Spletna stran: https://www.motorolasolutions.com

Motorola - naša ponudba
Motorola in Slovenia

Swissphone

Swissphone je vodilna svetovna znamka naprav za alarmiranje. Pri nas so najbolj popularni pozivniki oziroma pagerji, v uporabi pri prostovoljnih gasilcih. Naše partnerstvo s švicarskim podjetjem Swissphone temelji na zaupanju, spoštovanju in hitremu prilagajanju trgu.

Naše podjetje vam ponuja celovit izbor Swissphone-ovih izdelkov. Dobite lahko nove pozivnike in vse dodatke ki sodijo zraven. Vse dodatke za vaš pager (zaščitna usnjena torbica, zaščitna veriga, nova zaponka za pas …) lahko dobite tudi v naši spletni trgovini. Pozivnike ob nakupu sprogramiramo brezplačno.

Trenutno najboljši pager na trgu je model s.QUAD, ki ga lahko dobite v izvedbi ATEX, X35 (poveljniški s 64 RIC-i) in X15. Modeli s.QUAD so najpriljubljenejši in resnično izredno občutljivi in glasni. Poleg tega pa je tudi čudovitega izgleda in zelo ergonomičen.

Spletna stran: www.swissphone.com

Swissphone - naša ponudba

YAESU

Vodilna znamka letalskih radijskih postaj na svetu.

Spletna stran: www.yaesu.com

YAESU - naša ponudba

RAM Mounts

Zastopamo vodilno blagovno znamko nosilcev elektronskih naprav na svetu, RAM Mounts. Pri nas lahko dobite vse od RAM Mounts. RAM Mounts zagotavlja doživljenjsko garancijo. RAM Mounts izdelki so izdelani v ZDA.

Spletna stran: www.rammount.com

RAM Mounts - naša ponudba
1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi