Ročna radijska postaja Motorola DP3661e

Kataloška številka: DP3661e

Motorolina prenosna digitalna radijska postaja DP3661e ima kapaciteto 1000-ih kanalov in ima 5-vrstični barvni LCD zaslon z dnevno-nočnim načinom prikazovanja.

Standardni paket vsebuje:

  • radijsko postajo DP3661E
  • baterijo Li-Ion 1700 mAh IP67
  • enojni polnilec, IMPRES
  • anteno
  • kompaktni plastični nosilec z zaponko za pas (PMLN6545A)
  • protiprašni pokrovček
  • dokumentacijo
Motorola v Sloveniji

Kompaktnost

DP3661E je majhna, priročna in izredno vzdržljiva radijska postaja, ki ustreza vojaškim standardom. Je ekstremno robustna in ocenjena s standardom IP68. V težkih okoljih vas ta postaja zagotovo ne bo pustila na cedilu.

Povezljivost

Bluetooth vam omogoča brezžično komunikacijo, integriran Wi-Fi pa omogoča daljinsko posodabljanje programske opreme. Ima tudi funkcijo notranjega in zunanjenga sledenja.

Varnost

Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov in sporočanje krizne situacije v nadzorni center s pritiskom na tipko (funkcija Transmit Interrupt). Merilnik pospeška zazna morebitni padec in samodejno spoži klic na pomoč, t.i. “Man Down”. Oranžen gumb za klic v sili lahko sprogramiramo tako, da se s pritiskom nanj sproži alarm oziroma sporoči izredna situacija nadzornemu članu ekipe oziroma dispečerju.

Inteligentni Audio

Funkcija Intelligent Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Vgrajen GPS

Postaja omogoča sledenje njeni lokaciji, saj ima vgrajen GPS.

5- vrstični barvni LCD zaslon

Ima 5-vrstični barvni LCD zaslon z opaznimi ikonami in velikimi navigacijskimi gumbi s katerimi se pregledno pomikamo po meniju.

Dnevno nočni način prikaza zaslona

Zaslon ima izboljšano ločljivost tako da lažje beremo v močni dnevni svetlobi. Ima tudi nočni način prikazovanja, kar nam omogoča branje v temnih okoljih in ponoči.

Garancija:
12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (polnilec, antena, zaponka za pas) ki so v paketu.

Vsebina v pripravi.