Radijska postaja Motorola DP1400

Motorola DP1400 je robustna in ergonomsko dobro oblikovana. Odlikuje jo ocena IP54 – prah in curek vode iz katerekoli strani ne bi smel škodovati vaši napravi. Tako lahko z zaupanjem in sproščenostjo delate tudi v zahtevnih okoljih.

Standardni paket vsebuje:

  • radijsko postajo DP1400, analogno ali digitalno
  • baterijo NiMH 1400 mAh
  • enojni polnilec
  • anteno
  • zaponko za pas (HLN8255)
  • dokumentacijo

Motorola DP1400 je postaja za manj zahtevne uporabnike. Ima 16 kanalov in je primerna za službe, kjer ne potrebujejo zgolj govorno komunikacijo med ekipo oziroma ekipami. V osnovi se model DP1400 naroči v analogni izvedbi, ki pa se lahko licenčno nadgradi v digitalni način delovanja kadarkoli. Motorolina radijska postaja DP1400 je na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Ima prostor za 16 kanalov in zlahka dostopen gumb za glasnost. Ima tudi možnost hitrega sporočanja krizne situacije.

Analogno/ digitalna

Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih.

Enostavna uporaba

Postaja je na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Ima prostor za 16 kanalov, zlahka dostopen gumb za glasnost. Postajo sprogramiramo po vaših željah in potrebah. Ima možnost hitrega sporočanja krizne situacije.

Nadzor na terenu

Ko potrebujete enostavno, preprosto, zanesljivo in stroškovno učinkovito komunikacijsko rešitev za usklajevanje in sodelovanje zaposlenih, je DP1400 prava rešitev za vas. Je ergonomična, enostavna za uporabo in ponuja svež, čist zvok. Najboljše za najmanj denarja za vašo ekipo.

Garancija:
12-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (polnilec, antena, zaponka za pas) ki so v paketu.
Možnost nakupa podaljšane garancije.

Vsebina v pripravi.