Radijska postaja Motorola DP4801EX

Kataloška številka: DP4801EX

Radijska postaja Motorola DP4801EX – ATEX je ročna radijska postaja DP4801Ex ustreza vsem potrebnim standardom za uporabo v eksplozivno ogroženih okoljih in je za lažjo identifikacijo modro obarvana.

Standardni paket vsebuje:

  • radijsko postajo DP4801Ex
  • baterijo Li-Ion 2075 mAh (NNTN8359)
  • enojni polnilec, IMPRES
  • anteno
  • protiprašni pokrovček (15012157001)
  • 2.5˝ zaponko za pas (PMLN6086)
  • dokumentacijo

Motorola DP4801EX je robustna, enostavna za uporabo in ima pet-vrstični barvni LCD zaslon s celotno tipkovnico za lažje sporočanje. Za omogočanje sledljivosti ima vgrajen GPS in GNSS sistem. Funkcija Intellignet Audio pa radijski postaji omogoča, da se glasnost samodejno uravnava glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih. Za jasen in glasen audio poskrbi tudi velik prednji zvočnik.

Najboljši zvok v svojem razredu

Funkcija Intellignet Audio omogoča, da se glasnost samodejno uravna glede na hrup iz okolice. Tako uporabnik nikoli ne presliši klica v hrupnem okolju in ne moti drugih v tihih okoljih. Za jasen in glasen audio poskrbi tudi velik prednji zvočnik.

Enostavna uporaba

Postaja je na voljo v UHF in VHF frekvenčnih pasovih. Ima prostor za 1000 kanalov, zlahka dostopen gumb za glasnost in dodatne gumbe za hitre dostope, prilagojeni vašim željam in potrebam, z možnostjo hitrega sporočanja krizne situacije. Uporabniki lahko pošiljajo tudi vnaprej pripravljena sporočila, za bolj diskretno komunikacijo.

Varnost in nadzor na terenu

Vključimo lahko funkciji “Man down” in “Lone Worker”. Postaja omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov in sporočanje krizne situacije v nadzorni center s pritiskom na oranžen gumb.

Garancija:
24-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (polnilec, antena, zaponka za pas) ki so v paketu.

Ocene ATEX:
Plin: Razred II 2G Ex ib, IIC T4 Gb, IECEx: Ex ib IIC T4 Gb
Prah: Razred II 2D Ex ib, IIIC T130°C Db, IECEx: Ex ib IIIC, T130°C Db

Vsebina v pripravi.