Mobilna radijska postaja Motorola DM1400

Kataloška številka: DM1400

Mobilna radijska postaja Motorola DM1400 je zanesljiva in stroškovno najugodnejša Motorolina radijska postaja za vodenje svoje ekipe in biti z njo v stiku. Najpomembnejše je, da lahko komunicirate, se usklajujete in sodelujete za vašo maksimalno učinkovitost. Ostanite povezani s svojimi sodelavci medtem ko so na terenu; vozijo tovornjak, taxi ali avtobus.

Omogoča prekinitev pogovora drugih uporabnikov ob kriznih situacijah, tako da dotični uporabnik lahko sporoči krizno situacijo v nadzorni center. Možno je tudi kodiranje pogovorov ter podatkov.

16- kanalna Motorola DM1400 je model radijske postaje, ki se jo da kupiti v analognem načinu delovanja in jo lahko kasneje posodobite v digitalno z enostavnim nakupom licence. Ponuja vse prednosti najnovejše tehnologije – od vrhunskega zvoka do najboljše pokritosti. Glasen zvočnik je integriran na sprednji strani postaje.

Motorolina radijska postaja DM1400  je enostavna za uporabo in zagotavlja jasno komunikacijo kjerkoli in kadarkoli. Lahko jo uporabite fiksno montirano na delovnem pultu ali pa kot mobilno v avtomobilu, viličarju, tovornjaku …

 

Numeric Display

Clear, simple display of channel number.

Analogue/Digital

Get all the benefits of digital, including better voice quality, better range and better battery life—but retain compatibility with your existing radio fleet. With analogue and digital capability, you have the freedom to migrate to the latest technology at your own pace.

Analogue only

Purchase analogue capability now and transition to digital capability when you’re ready. All you will need is a simple software upgrade.

Transmit Interrupt Capability (decode only)

Enables a supervisor to interrupt a DM1400 conversation to deliver critical communication exactly when and where it’s needed.

Compatible with Radio Management Suite

Programme your radios quickly and efficiently, with the Radio Management tool. Radios can be programmed in batches to a standardized template, giving error-free results and optimized performance.

Dual Capacity Direct Mode

Utilize the power of the 2-slot TDMA DMR Standard to double the capacity of your 12.5 kHz channel—without the need for a repeater.

IP54 Rated

Dustproof and splashproof, so you can work with confidence in challenging environments.

Garancija:

 • 24-mesečna garancija velja le na radijsko postajo in ne na dodatke (baterija, polnilec, antena, zaponka za pas) ki so v paketu.
 • 12-mesečna garancija velja na baterijo, polnilec, anteno, zaponko za pas (ob uporabi po priporočilih proizvajalca).

Splošne specifikacije:

 • Število kanalov: 160
 • Analogno-digitalen način delovanja
 • IP54
 • Frekvenčno področje: VHF (136-174 MHz) in UHF (403-470 MHz)
 • Moč: VHF (1-25 W,  25-45 W), UHF (1-25 W, 25-40 W)
 • Temperatura delovanja: -30°C / +60°C
 • GPS: Ne

Dimenzije radia:

 • 44 x 169 x 134 mm

Teža radia:

 • 1,3 kg

Sprejemnik/ Oddajnik:

 • Širina kanalov: 12.5 kHz / 20kHz / 25 kHz