Utrinki s sejma SOBRA 2021

8. Mednarodni sejem SOBRA

22. septembra 2021 sta se Natalija in Luka odpeljala v Gornjo Radgono na prizorišče sejma SOBRA 2021 (Pomurski sejem). Tam sta dokončala postavitev našega razstavnega prostora in se pripravila na nastop.

Na osmem sejmu sodobne obrambe, zaščite in reševanja smo pokazali naš DISSNA dispečerski sistem za radijsko komunikacijo, ki ga uporabljajo na Reševalni postaji v Ljubljani, na Reševalni postaji v Mariboru, v PGD Postojna, PGD Trbovlje-mesto, prav kmalu pa bo zaživel tudi v Črnomlju in v Kamniku.

Razstavljali smo tudi ostale lastne produkte – napajalnike radijskih postaj Motorola, DC DC pretvornik, Oddvojeno delovno mesto in vmesnike za prenos podatkov, ki so bolj kot za segment Zaščite in Reševanja, primerni v industrijskih obratih.

V sodelovanju z našim partnerjem Swissphone vam do konca oktobra 2021 nudimo 10% popust na pagerje modela QUAD (velja za pagerje s.QUAD x15 in s.QUAD x35) in brezplačno graviranje na ohišje pozivnika. Za povpraševanje in naročila pišite Nataliji na natalija@naglic.si ali jo pokličite na 068/155-972.

Na našem razstavnem prostoru ste lahko videli tudi predstavitev nosilcev elektornskih naprav znamke RAM Mounts. Gre za vrhunske nosilce elektronskih naprav iz visokokvalitetnih kompozitnih materialov z doživljenjsko garancijo. S pridom se nosilec RAM Mounts uporablja v gasilskih, reševalnih, vojaških in policijskih vozilih. Uporabni pa so tudi v osebni rabi – z njimi preprosto pritrdimo mobilni telefon v avtomobilu, na motorju, kolesu, čolnu …

Razstavili smo tudi najnovejše modele radijskih postaj Motorola Solutions (ION z vsemi dodatki, WAVE TLK 100i, DP4801E, SL2600) in obiskovalcem povedali, da pri nas lahko kupijo nove radijske postaje Motorola Motorola, da nudimo najem oziroma izposojo radijskih postaj Motorola in seveda tudi vso podporo in servis radijskih postaj Motorola. Cena servisa Motorole in Swissphone vključuje pregled, mnenje, popravilo, nastavitve in testiranje radijske postaje oziroma pozivnika ter stroške pošiljanja nazaj na vaš naslov. Po pregledu radijske postaje ali pagerja vas pokličemo, da se dogovorimo o tem ali je popravilo smiselno ali ne in kolikšni bi bili stroški. Na menjane elektronske komponente nudimo garancijo 6 mesecev.

Med pavzo smo lahko obiskali sosede razstavljalce in pri podjetju AREX imeli možnost streljati s pravo pištolo. Natalija in Luka sta se izkazala kot zelo dobra strelca :).

Sejem SOBRA 2021 se je izkazal kot dobro obiskan in s pozitivno energijo nabit dogodek kljub pandemiji COVID-19.

Hvala vsem za obisk. Radi smo z vami, vas spoznamo, spijemo kakšno kavico in malo poklepetamo.

1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi