Utrinki s sejma SOBRA 2018

Dne 19. septembra se je en del naše ekipe odpeljal v Gornjo Radgono na prizorišče sejma SOBRA 2018. Tam smo dokončali postavitev našega razstavnega prostora in se pripravili na naš nastop.

V sodelovanju z našim partnerjem SWISSPHONE, smo izvedli nagradno igro in vsak dan sejma podelili 4 čisto nove pagerje s.QUAD X15, v kompletu z zaščitno usnjeno torbico in polnilnikom baterij. Sodelujočih za to priložnost je bilo res veliko in veseli nas, da smo osrečili štiri srčne gasilce in prepričani smo, da so šli pagerji v prave roke.

Prvič smo javnosti pokazali naš prenosni dispečerski sistem s sledenjem in določitvijo trenutne lokacije GPS naprav na terenu. Le ta zagotavlja taktični pristop in nudi podporo za optimalno vodenje iskalnih in reševalnih akcij pogrešanih oseb v naravi. Pri načrtovanju akcije omogoča enostavno določitev iskalnega območja v oblikah, ki ustrezajo iskalnim kriterijem. Sistem nudi takojšnjo komunikacijo z drugimi službami za nudenje pomoči na terenu. S sprotno analizo že raziskanega terena pa zagotavlja hitro in učinkovito ukrepanje vodilnega člana akcije. Več o EasyFinder-Professional si lahko ogledate tukaj.

Na našem razstavnem prostoru ste lahko videli tudi predstavitev znamke RAM Mounts. Gre za vrhunske nosilce elektronskih naprav iz visokokvalitetnih materialov z doživljenjsko garancijo. S pridom se nosilec RAM Mounts uporablja v gasilskih, reševalnih in policijskih vozilih, uporabni pa so tudi za osebno rabo, saj z njimi preprosto pritrdimo mobilni telefon v avtomobilu, na motorju, kolesu,čolnu …

Razstavili smo tudi najnovejše modele radijskih postaj Motorola in mimoidočim povedali, da nudimo nakup nove opreme Motorola, najem radijskih postaj Motorola in servis radijskih postaj Motorola.

Cena servisa Motorole in Swissphone vključuje pregled, mnenje, popravilo, nastavitve in testiranje radijske postaje oziroma pozivnika ter stroške pošiljanja nazaj na vaš naslov. Po pregledu radijske postaje ali pagerja vas pokličemo, da se dogovorimo o tem ali je popravilo smiselno ali ne in kolikšni bi bili stroški. Na menjane elektronske komponente nudimo garancijo 6 mesecev.

Podelili smo nekaj kupončkov za popust v naši spletni trgovini, kjer lahko dobite vse Motoroline dodatke, Swissphone-ove dodatke in naše lastne proizvode.

Sejem SOBRA 2018 se je izkazal kot dobro obiskan in s pozitivno energijo nabit dogodek.

Hvala vsem za obisk in sodelovanje. Radi smo z vami, vas spoznamo, spijemo kakšno kavico in malo poklepetamo.

1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi