Ročna radijska postaja Motorola TLK 100i WAVE

Ročna radijska postaja Motorola TLK 100i WAVE

Ročna radijska postaja Motorola TLK 100i WAVE uporabnikom omogoča neposredno komunikacijo ekipe prek vsedržavnega celičnega omrežja LTE. Ta paketna rešitev – vključno z radiem, baterijo in programsko opremo – je bila razvita posebej za zahtevne potrebe podjetij, katerih zaposleni so geografsko razpršeni.

KAKŠNO CELIČNO OMREŽJE UPORABLJA DVOSMERNA RADIJSKA POSTAJA WAVE?

Uporabnikom ne bo treba skrbeti za naročanje na omrežje določenega operaterja. Naročile se bodo na brezžično storitev Motorola Solutions WAVE, ki storitve zagotavlja prek najboljših operaterjev v državi. Dvosmerne ročne radijske postaje WAVE delujejo samo z brezžično storitvijo Motorola Solutions WAVE.

WAVE je naročniška storitev družbe Motorola Solutions, ki je neodvisna od operaterja. Ekipe na terenu se povežejo prek različnih omrežij in naprav. S to storitvijo lahko vsi sodelujejo pri pogovoru, saj ni ovir med napravami, omrežji in lokacijami.

ZAKAJ DRUŽBA MOTOROLA SOLUTIONS PONUJA TAKO PREPROSTO NAPRAVO, KO PA IMAJO PAMETNI TELEFONI LTE TOLIKO FUNKCIJ?

Vse več uporabnikov poroča, da je pametne telefone v nekaterih delovnih okoljih težko uporabljati.

Delodajalci v določenih panogah želijo svojim delavcem zagotoviti naprave, ki se lahko uporabljajo brez prijave, imajo en sam gumb za funkcijo »pritisni in govori«, glasen zvočnik ter so vzdržljive in ​​imajo dolgo življenjsko dobo baterije. Obenem iščejo tudi načine, kako zmanjšati motnje, do katerih lahko pride ob uporabi pametnih telefonov (na primer pošiljanje sporočil prijateljem in brskanje po internetu), ter povečati učinkovitost zaposlenih pri opravljanju nalog.

Za poslovni uspeh je ključno, da se zagotovijo prava orodja glede na različne vloge zaposlenih.

KAKO SE TLK 100i WAVE ODREŽE V PRIMERJAVI S KONKURENČNO PONUDBO?

Za podjetja je zanesljivost pomembna in dvosmerne radijske postaje WAVE družbe Motorola Solutions združujejo kakovostno strojno opremo, najboljšo programsko opremo za funkcijo »pritisni in govori« v panogi ter prvovrstno pokritost z mobilnim signalom v državi. Enostavna uporaba in možnost samokonfiguriranja serije naprav omogočata hitro uvajanje in razširljivost.

KAM SE UVRŠČA TA RADIJSKA POSTAJA V OKVIRU OBSEŽNEJŠEGA PRODAJNEGA PROGRAMA DRUŽBE MOTOROLA SOLUTIONS?

Dvosmerna radijska postaja TLK 100i WAVE dopolnjuje tradicionalno ponudbo mobilnih radijskih postaj (LMR) družbe Motorola Solutions, ki so namenjene komunikaciji na kraju samem ali prek regionalnih sistemov. Ročne radijske postaje TLK 100i WAVE izpolnjujejo potrebe strank po »široki pokritosti« – po vsej državi ali na tisočih lokacijah. Vse radijske postaje WAVE je mogoče integrirati tudi v podprte sisteme MOTOTRBO za razširjeno komunikacijo med tradicionalnimi dvosmernimi radijskimi sistemi po celotni državi.

ZAKAJ SE NAPRAVA IMENUJE DVOSMERNA RADIJSKA POSTAJA, ČE DELUJE V MOBILNEM OMREŽJU?

Naprava ima obliko tradicionalne dvosmerne radijske postaje in nima zmogljivosti telefona.

1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi