Platinasti Motorolini partnerji

Ponosni platinasti Motorolini partnerji 

 

Z veseljem sporočamo, da smo ponovno pridobili naziv platinasti partner podjetja Motorola Solutions!

Ta naziv ima izjemno pomembnost med partnerji Motorole po celem svetu. Pomeni priznanje naše odličnosti in zavezanosti k razvoju najnaprednejših rešitev v industriji komunikacijskih in varnostnih tehnologij.

Biti platinasti partner pomeni, da imamo odlično poznavanje izdelkov in storitev Motorole ter smo usposobljeni zagotavljati najboljše rešitve in podporo našim partnerjem. Naša predanost kakovosti in inovacijam nas postavlja med najboljše v industriji.

Imamo bogate izkušnje pri razvoju, implementaciji, integraciji, strokovnih storitvah in izpolnjevanju rešitev tako za javni sektor kot za gospodarske družbe.

Ta naziv odpira vrata k še tesnejšemu sodelovanju s podjetjem Motorola Solutions in omogoča dostop do najnovejših tehnoloških rešitev ter virov za izboljšanje storitev, ki jih nudimo našim cenjenim poslovnim partnerjem. S ponosom nadaljujemo našo pot kot platinasti partner in se zahvaljujemo vsem našim strankam in partnerjem za podporo, ki nas je pripeljala do tega pomembnega mejnika!

1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi